| | (rtr). Charn-tschut stagliada cun tartuffels cun rosmarin. En: En cuschina 10-4-2009.
| | Download pdfLink |
|
| | Donatz, Jacky; Pult, Chasper. Nusch da vadè glasada cun maruns. (Charn e pesch). En: La cuschina dal Grischun. Lenzburg 2007, p. 72.
| | CumprarEmprestar |
|
| | Donatz, Jacky; Pult, Chasper. Cotlettas da vadè brassadas. (Charn e pesch). En: La cuschina dal Grischun. Lenzburg 2007, p. 70.
| | CumprarEmprestar |
|
| | Donatz, Jacky; Pult, Chasper. Giarlets-portg cresps cun sosa da biera. (Charn e pesch). En: La cuschina dal Grischun. Lenzburg 2007, p. 68.
| | CumprarEmprestar |
|
| | Donatz, Jacky; Pult, Chasper. Charn da coier dal spinal. (Charn e pesch). En: La cuschina dal Grischun. Lenzburg 2007, p. 66.
| | CumprarEmprestar |
|
| | Donatz, Jacky; Pult, Chasper. Tatsch cun charnpiertg brassada. (Tratgas da farina e da tartuffels). En: La cuschina dal Grischun. Lenzburg 2007, p. 48.
| | CumprarEmprestar |
|
| | (rtr). In menu da moda ch'ins pudess era cuschinar a chasa. [Liongia da brassar da Son Gagl]. Story tar: Bun e bain 20-10-2006.
| | Link |
|
| | (rtr). Il success dal kebab. Story tar: Consum ed economia 12-9-2006.
| | Link |
|
| | (rtr). Tips e trics per grillar. Story tar: Bun e bain 28-6-2006.
| | Link |
|
| | Jörimann, Christian (red.). Grillar. Story tar: Consum ed economia 10-5-2005.
| | Link |
|