Dossiers
Texts
Broschuras
Publicaziuns
Tablet
Video
Audio
Notas
Applicaziuns
Homepages
Internet
Stories rtr
Logos ed inscripziuns
Products / diversa

SCUVRAMUND – dossiers tematicsMAGLIACUDESCHS – blog da lectura

 
  Las preschentaziuns stampar
 
""

Il sugo della nonna
Recept per far sosa a la bolonaisa

Metter il peperoncino la saira avant en ieli d'uliva. Tagliar fin la tschagula, la brassar en ieli e paintg, agiunscher la charn e la brassar, ussa agiunscher il basilic, l'arbaja, il peperoncino en l'ieli e truschar in mument e suenter dar tiers ils pelatis, il puré da tomata, las tomatas frestgas e sal e paiver tenor gust e far coier tut. Suenter in'ura e mez è il sugo pront e po vegnir servì cun tut las pastas pussaivlas.

(Foto: Joujou / pixelio)



2649 - 2658 da 3631





Actualisaziun: 13.12.2024